‘Als je haar maar goed zit!’ of ‘Ik heb een bad hair day’

Dit zijn quotes die we dagelijks vaak horen.

Ook de woorden self love ,self care & me time horen we dagelijks om ons heen.

Maar ja, we hebben het deze tijd allemaal zoo druk.

Werken, kinderen verzorgen, huishouden, sporten, gezellig met vrienden en vriendinnen afspreken. O en vergeet niet die leukerd die naast je op de bank zit, daar moet je ook nog tijd voor over houden.

We willen graag goed in ons vel zitten en ‘s ochtends vol energie en zelfvertrouwen de deur uitstappen. En het hele to do lijstje van die dag af kunnen vinken.

Maar is dit realistisch?

Nee zeker niet altijd! Maar wist je dat jezelf al wel heel veel in de hand hebt?

Met de juiste mindset, kunnen we heel ver komen en maken we misschien wel veel betere en goed overwogen keuzes, dan voorheen toen je ‘gewoon’ maar wat deed.

Misschien heb je er wel eens van gehoord, ‘de wet van de aantrekkingskracht’? Hierbij gelooft men dat positief trekt positief aan en negatief trekt negatief aan.

Dus stel je voor, je kijkt in de spiegel en je denkt, wat zit m’n haar leuk. Hierdoor wordt je meteen een stuk vrolijker en zelfverzekerder dan wanneer je in de spiegel kijkt en denkt, nou dit heeft er wel eens mooier uit gezien. Dan krijg je toch vaak een wat somberder gevoel.

Ik geloof hier heel erg in! En probeer dan ook altijd positief in het leven te staan en altijd eerst naar de positieve kant van iets te kijken, dan meteen iets negatiefs te zoeken.

Ook heet de salon niets voor niets Hair Manifest.

Het stukjes ‘Hair’ snapt natuurlijk iedereen, maar ‘Manifest’ waar staat dat voor?

Manifest is afgeleid van het woord Manifesteren.

Voor mij staat manifesteren voor, alles wat ik wil kan ik bereiken.

Zolang ik ook maar bereid ben om hier wat voor te doen!