De Total Bridal WAT?! Jullie vragen je vast af waar dit over gaat. We leggen het graag haarfijn uit en delen de ervaringen van ons fantastische team.

Net zoals jullie het avontuur zijn aangegaan om samen te trouwen, zijn wij als zelfstandige ondernemers in de trouwbranche gedoken. We begrijpen als geen ander hoe overweldigend deze wereld kan zijn en helpen jullie graag de weg te vinden.

Wat maakt ons team zo bijzonder en een echte toevoeging voor jullie grote dag? We zijn perfect op elkaar ingespeeld, hebben een passie voor alles wat met trouwen te maken heeft en zijn ware vakidioten als het om bruiloften gaat. We zijn allemaal vrouwelijke ondernemers uit het Westerkwartier (Groningen) die vanuit hun hart werken en jullie willen inspireren om jullie trouwdag onvergetelijk te maken.

Jullie trouw avontuur begint hier. Allereerst plannen we een afspraak voor de Total Bridal Look om jouw perfecte bruidsjurk te vinden. We verwennen je met haarstyling en make-up, inspireren je met de nieuwste trends op het gebied van bloemen en styling, en last but not least, bieden we jou en je bridal team een smaakexplosie met onze sweet table-inspiratie.

Praktisch gezien nodigen we je uit bij bruidswinkel Feliz Novia in Zuidhorn voor deze unieke ervaring. Neem je bridal team mee en geniet van de voorpret voor jullie trouwdag. Ook aan je partner is gedacht, want je krijgt een goed gevulde goodiebag mee om thuis nog even na te genieten.

Wie zijn deze inspirerende vrouwelijke ondernemers?

A la Hamminga

Wanneer een bruidspaar bij mij komt voor bloemen en styling, maak ik elke keer een vreugdesprongetje. Op jullie grote dag moet het totaalplaatje kloppen. Van het trouwbord en de tafelsetting tot de bloemen en de trouwboog. Het kiezen van de juiste bloemen die bij jullie persoonlijkheid en thema passen, is mijn uitdaging. Bruiloftsbloemen zijn niet zomaar bloemen; ze zijn een sieraad, een afspiegeling van jullie bijzondere dag.

Feliz Novia

Bij ons draait het om meer dan alleen de jurk. In onze winkel bieden we jou een moment van rust in het midden van de drukte van het trouwen. Met persoonlijke aandacht en expertise vinden wij dé jurk die jou laat stralen. In onze exclusieve, moderne collectie vind je de nieuwste ontwerpen. We weten zeker dat jouw droomjurk ertussen hangt!

Madame Laurine

Je gaat trouwen! Wauw, félicitations! Nu wil je een onvergetelijke bruiloft en overweeg je een foodtruck. Maar wat zijn de mogelijkheden en waar moet je op letten bij het boeken van een goede koffie foodtruck of catering? Madame Laurine helpt je graag met een onvergetelijke bruiloft, voorzien van fantastische koffie, een smaakvolle sweet table, taart, goedgevulde borrelplanken of broodjes. En dat alles met een flinke dosis enthousiasme en een grote glimlach. À bientôt!

Total Bridal Look actie:

Profiteer van 4 x 5% korting op de diensten van de leveranciers van de Total Bridal Look.

De regels zijn als volgt:

  • Je dient de leveranciers in te zetten op jouw trouwdag.
  • De korting is niet geldig op diensten voor andere momenten.
  • Op basis van beschikbaarheid.
  • De maximale korting op een jurk bedraagt €75.
  • De korting geldt alleen voor bruidsmake-up en bruidshaar voor de bruid.

Schrijf je snel in voor de Total Bridal Look, want de agenda raakt snel vol. Volg ons op social media of stuur een berichtje om altijd up-to-date te blijven met onze agenda. Wij, de trouwfreaks van de Total Bridal Look, zien je heel graag binnenkort!

X
Feliz Novia
A la Hamminga
Hair Manifest
Madame Laurine